CHP Bulancak İlçe Başkanı Özdemir Yeniden Aday

CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Özdemir, 12 Nisan'da yapılacak ilçe kongresinde başkanlığa yeniden aday olacağını belirtti.

Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, 21 Ekim 2014 tarihinde yapılan olağanüstü kongreyle yönetim kurulu olarak göreve geldiklerini anımsattı.

Görev süreçlerinde partilerinin daha iyi noktalara gelmesi için mücadele ettiklerini vurgulayan Özdemir, 'Yapılan genel seçimlerde ilçemizin oylarını her zaman Türkiye ortalamasının üzerinde tuttuk. Görev yaptığımız zaman içerisinde bizden, benden ve yönetim kurulumdan desteğini esirgemen Bulancak halkımıza ve cefakar Cumhuriyet Halk Partililere sonsuz teşekkürlerimi sunarım' ifadelerini kullandı.

Reşat Özdemir, 12 Nisan'da gerçekleştirilecek kongrede ilçe başkanlığına yeniden aday olacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

'Biz her zaman partimizin yanındayız. Bugün başkan olarak, 12 Nisan'da da aday olarak partimizin ve delegelerimizin bize verdiği görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın ki bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin birer neferiyiz. Bize ne görev verilirse yapmaya hazırız. Bu yüzden 12 Nisan'da yapılacak seçimlerde yeniden adaylığımızı koyacağız.'

Kaynak: AA