Mersin Valisi Çakacak Mut'ta

İçel Valisi Özdemir Çakacak, ilçe ziyaretleri programı kapsamında gittiği Mut'ta kurum müdürleri ve daire amirleriyle bir araya geldi.

Vali Çakacak, ilk olarak Kaymakam Mehmet Ali Akyüz ile Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Daha sonra Mut Belediyesi Toplantı Salonuna geçen Vali Çakacak, ilçede yapılan yatırımlar ve yürütülen çalışmalara yönelik gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına başkanlık etti.

Toplantıya Vali yardımcıları Ogün Bahadır ile Ali Katırcı’nın yanı sıra Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, bölge müdürleri, il müdürleri ve daire amirleri katıldı.

Vali Çakacak, toplantıda yaptığı konuşmada, bu tür değerlendirme toplantıları sayesinde son derece verimli sonuçların alındığını belirterek, şunları kaydetti:

'Kurumumuza gelen vatandaşlarımıza davranış şeklimiz çok önemlidir. Kendimiz, eşimiz, çocuklarımız, annemiz veya babamız bir resmi daireye gittiğinde, onlara nasıl davranılmasını istiyorsak, bizler de vatandaşlarımıza bu şekilde davranmalıyız. Eğer bizler bu anlayışla hizmet verirsek, işte o zaman devlet ve vatandaş kaynaşmasını en güzel şekilde sağlamış oluruz.'

Vali Çakacak, daha sonra toplantıya katılan yatırımcı kurum yetkililerine söz vererek, ilçede devam eden projelerle ilgili detaylı bilgiler aldı.

Toplantı, yatırımcı kuruluş yetkililerince yapılan sunumların ardından katılımcıların soru ve görüşlerinin alınmasıyla sona erdi.

Kaynak: AA