Melih Gökçek'ten CHP'li Gök'e tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Levent Gök'ün çifte standardına sert tepki gösterdi. Gökçek, Ankara'da kendisine yönelik saldırıyı hatırlatarak "Şimdi Düzce'deki saldıranlar eşkiya da buradakiler değil mi?' diye sordu.

Melih Gökçek'ten CHP'li Gök'e tepki
Melih Gökçek'ten CHP'li Gök'e tepki
CHP Düzce İl Başkanı sokak ortasında çirkin bir saldırıya uğramış CHP Grup Başkanvekili Levent Gök de saldırıyı protesto için soluğu Düzce'de almıştı. Aynı Levent Gök'ün 2012 yılında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e saldıranlara destek çıkması kafalarda soru işareti bıraktı. Levent Gök, Beyaz Haber'in konuyla ilgili sorusuna cevap vermekten kaçarken Gökçek'in hedefi olmaktan kurtulamadı. Gökçek, CHP'li Gök'ün çifte standardını sert sözlerle eleştirdi.

'SEN ÖNCE KENDİNE BAK'
Beyaz Haber'e konuşan Gökçek, 'Levent Gök, bu işleri her zaman yapıyor. Nerede bir olay var nerede bir anarşi var kendisi orada' dedi. 'Buradaki saldırganlar eşkiya ise dün İzmir caddesinde saldıranlar kim?' diye soran Gökçek, 'Hangi eşkiyadan bahsediyorsun? Önce kendine bak' ifadesini kullandı. 

'BANA SALDIRANLARI SAVUNDU'
Gökçek, 'Düzce'de CHP İl Başkanı'nı dövenlere eşkiya diyor. Aynı Levent Gök, İzmir Caddesi'nde 2012'de bana bir saldırı oldu, yumurta attılar. O sırada bir de baktık ki Levent Gök, oraya gelmiş. Kimi savunuyor? Bana saldıranları savunuyor. Şimdi Düzce'deki saldıranlar eşkiya da buradakiler eşkiya değil mi?' diye sordu.

'ZATEN ONLARLA DOLAŞIYORSUN'
Öte yandan Beyaz Haber, CHP'li Levent Gök'e bu soruyu yöneltti. Ancak Gök soruyu duymazdan geldi. Bu olayı da değerlendiren Gökçek, şunları söyledi: Sual sorduğunuzda suallerinizden kaçtı. Ancak arkadan şov yapar' ifadesini kullandı. Gökçek, sosyal medya hesabından CHP'li vekile onlarca soru sorduğunu ancak cevap alamadığını da söyledi. Gökçek, CHP'li Gök'ün kendisine sorduğu bir soruya da cevap verdi: Bana, 'Neden koruma taşıyorsun?' diyor. Kardeşim DHKP-C'nin PKK'nın Türkiye'de 8-10 hedefi varsa bir tanesi de Melih Gökçek. Kendisinin ihtiyacı yok. Zaten sen onlarla beraber dolaşıyorsun. Sana ne zararları dokunacak ki?

Gökçek, CHP'li vekilin Ankara saldırısında hayatını kaybedenlerin cenazesindeki ilginç görüntülerini de unutmadı. Levent Gök'ün namaz kılıyor gibi yaptığını belirten Gökçek, 'Bu şehide büyük bir saygısızlık. Özellikle Müslümanlara büyük bir saygısızlık. Kılma namaz. Seni zorla namaz kıldıran yok. Kılıyor gibi yapıp insanlarla alay etmeye hakkın yok.' diye ekledi.  

Melih Gökçek'ten CHP'li Gök'e tepkiLevent Gök cenaze namazında rezil oldu Melih Gökçek'ten CHP'li Gök'e tepkiGökçek, Levent Gök'ü kendi görüntüleriyle vurdu