Kaybolan 9 Yaşındaki Çocuk İçin Kayıp Alarmı Devreye Girdi

Elazığ’ın Palu ilçesinde sabah saatlerinde kaybolan 9 yaşındaki çocuk için “Kayıp Alarmı” projesi devreye girdi. Bulunan çocuk, ailesine teslim edildi.

Kaybolan 9 Yaşındaki Çocuk İçin Kayıp Alarmı Devreye Girdi
Edinilen bilgiye göre, Palu ilçesi Çarşı Mahallesi 254. Sokak No: 30’da ikamet eden 9 yaşındaki Muhammet Öztekkeli sabah evden çıktıktan sonra ailesi bir daha haber alamadı. Bunun üzerine baba Hasan Öztekkeli durumu polise bildirdi. Elazığ ve Palu ilçesinde arama çalışmaları başlatılırken, kayıp çocukla ilgili bilgiler Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı’na bildirildi.

Daire Başkanlığı, “Kayıp Alarmı” projesi kapsamında çocuğun fotoğrafını ve bilgilerini kentte yaşayanların cep telefonlarına gönderirken, sosyal medyadan da paylaşımda bulundu. Yapılan çalışmalar sonucu sabah evden çıkan 9 yaşındaki çocuğun minibüsle Elazığ’a geldiği, öğle saatlerinde ise tekrar minibüse binerek ilçeye döndüğü ortaya çıktı. Ailesinden habersiz gezmeye gittiği öğrenilen küçük çocuk durakta bulunarak, yapılan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.
Kaynak: İHA