Kartepe Atçılık MYO'ndan Üzülmez'e Teşekkür Plaketi

Kocaeli Üniversitesi Kartepe Atçılık Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdener Balıkçı, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kartepe Atçılık MYO'ndan Üzülmez'e Teşekkür Plaketi
Kartepe ilçesinde farkındalığın oluşturulması, mevcut olanaklarının en verimli şekilde değerlendirilmesi amacıyla Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kurumlarla koordineli çalışmalar içinde bulunuyor. Kocaeli Üniversitesi ile de iş birliği içinde olan Kartepe Belediyesi ilçedeki yüksekokul ve meslek yüksek okullarına destekleri akademisyenler tarafından da takdir görüyor.

Kocaeli Üniversitesi Kartepe Atçılık Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdener Balıkçı, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Balıkçı, Başkan Üzülmez’e, MYO’nun yeni eğitim alanının çevre düzenlemelerinde verdiği destek için teşekkür etti.

Balıkçı, kurumlar arası iş birliği çerçevesinde belediye ile birlikte yürüttükleri projelerden Kartepe’de uygulanan Atla Terapi Projesi’nin de başarı ile sürdüğünü ifade etti.

Balıkçı, Kartepe’ye değer katan çalışmalarda bulunan Belediye Başkanı Üzülmez’in başarılı çalışmalarının devamını diledi. Ziyarette Balıkçı, göreve geldiği günden beri uyumlu bir işbirliği sergiledikleri Başkan Üzülmez’e teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Üzülmez de, sağlık, eğitim gibi birçok alanda ortak projelere imza attıkları KOÜ akademisyenlerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Kartepe’ye önemli bir kimlik kazandırma hedefiyle yürütülen projelere yenilerini ekleme arzusunda olduklarını kaydeden Başkan Üzülmez, “Nazik ziyaretiniz ve takdim ettiğiniz plaket için teşekkür ederim. Ortak noktamız olan insan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde daha güzel işler yapacağımıza inancım tamdır” dedi.

Kaynak: İHA