'Bükülmez Bilekler Yenilmez Raketler' Projesinin Tanıtımı Yapıldı

Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Havza Milli Eğitim Müdürlüğü, Havza Muzaffer Tahmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Vücut Geliştirme Federasyonu tarafında ortak yürütülen 'Bükülmez Bilekler Yenilmez Raketler' projesinin tanıtımı yapıldı.

Bedenen, ruhen, kültürel ve sosyal anlamda çok yönlü sağlıklı bir neslin yetişmesine katkı sağlamak, gençleri ve çocukları zararlı alışkanlıklardan korumak, zamanlarını verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamanın ve bilek güreşine yetenekli gençleri tespit ederek ilçede bilek güreşi dalını geliştirerek ve Türk sporuna katkı sağlamak amacıyla yürütülen 'Bükülmez Bilekler Yenilmez Raketler' projesinin tanıtımı, Havza 25 Mayıs Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Bilek Güreşi antrenörü Numan Güvelioğlu tarafından bilek güreşi sporunun tanıtımının yapıldığı toplantıda, Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcuları ile bilek güreşi ve kuralları hakkında teknik bilgi verildi.

Daha sonra tanıtım için düzenlenen bilek güreşi turnuvası Havza Kaymakamı Alper Tanrısever tarafından başlatıldı. Müsabakalar sonucunda erkekler ve kızlar kategorisinde dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Tanrısever, Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir ve Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun tarafından verildi.

Kaynak: AA