Trafik Güvenliği İçin 'Sinyalizasyon' Çalışması

Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesisleri yolunda sürücülerin güvenliği için sinyalizasyon çalışması yürüttü. Zabıta Amirliği ve Elektrik Servisi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Tepecik köprüsü olarak bilinen bölgeye güneş enerjisiyle çalışan 3 adet uyarı ışığı monte edildi.

Trafik Güvenliği İçin 'Sinyalizasyon' Çalışması
Göbel’de yürütülen projeler sayesinde kaplıca misafirinin her geçen yıl arttığını belirten Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçede ihtiyaç duyulan bölgelere sinyalizasyon ve trafik levhası monte edildiğini söyledi.



Başkan Mustafa Güler, “Tavşanlı her geçen gün gelişiyor. Trafik konusunda da araç sayımız ve yoğunluğumuz artıyor. İlçemizde ihtiyaç duyulan noktalara sinyalizasyon, trafik levhası gibi çalışmalarımız devam ediyor. Yerleşim alanları ya da alışveriş merkezleri nedeniyle nüfusun ve araçların arttığı yollarda, kavşaklarda öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın trafik güvenliğini düşünerek gerekli araştırmaları ve çalışmaları yapmaktayız. İlköğretim okullarımızın giriş kapısı önünde ki yollarda toplam 52 adet uyarıcı levha monte ettik. Ekiplerimiz diğer kurumlarımızla koordineli olarak Balıkesir köprüsünün bulunduğu alanda sinyalizasyon çalışması yaptı. Son olarak da Göbel Termal Tesislerimiz ile Göbel Köyü yol ayrımında sinyalizasyon ışıklandırmamız devreye alındı. Vatandaşlarımızın güvenliği için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

(EFE)
Kaynak: İHA