Ordu'da Yangın

Çamaş'da iki katlı bir evde çıkan yangında 45 bin lira değerinde fındık kül oldu.

Ordu'da bir evde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Çamaş ilçesine bağlı Sarıyakup Mahallesinde Mehmet Küçüköksüz'e ait iki katlı evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede büyüyerek evin yanında bulunan depoya sıçradı.

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, iki katlı evin yanı sıra depoda bulunan 5 ton fındık tamamen yandı.

Mahalle muhtarı Necmi Çevik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Evde uyuyan aile yangını geç farketmiş. Bundan dolayı da yangın bir anda büyüyerek evi bir anda sarıyor. Daha sonra büyüyen yangın evin hemen yanında ki depoya da sıçrıyor. Maalesef hem iki katlı ev hem de depodaki 5 ton fındık kullanılamaz hale geliyor' dedi.

Ev sahibi Mehmet Küçüköksüz'ün piyasa değeri yaklaşık 45 bin lira olan fındığını deposunda beklettiğini ifade eden Çevik, 'Fiyatlar düştüğü için fındığını satmamıştı. Fiyatların artması durumunda fındığını satmayı düşünüyordu. Maalesef komşumuzun başına böyle bir olay geldi. Tesellimiz can kaybının olmaması ama alın teri olan fındık ve evinin yangında kül olması da çok üzücü' diye konuştu.
Kaynak: AA