Madenli Kalkındırma Derneği'nden, Başkan Tutal'a Plaket

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Madenli Mahallesi Koruma ve Kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Madenli Kalkındırma Derneği'nden, Başkan Tutal'a Plaket
Madenli Derneği Başkanı Burhan Güler, Madenli mahallesine bugüne kadar yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını dile getirerek, mahalleleri için bundan sonrası için yapılabilecekler noktasında isteklerini ve projelerini sunarak destek istedi.

Madenli Derneği yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in 55 Mahallesi’nde yoğun bir çalışma içerisinde bulunduklarını ifade ederek, Madenli Derneği gibi diğer kırsal mahallelerde birçok hizmetler getirileceğini dile getirdi. Başkan Mehmet Tutal, imkanlar dahilinde gerekli desteğin sağlayacağını ifade ederek, “Muhtarlıklarımız, derneklerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve duyarlı mahalle sakinlerimizin bizlere mahalleleri hakkında duyarlı davranarak eksikliklerini bildirmesi, yeni projeler düşünmeleri, Seydişehir’imizin dertleriyle dertlenmeleri bizleri memnun ediyor” dedi.

Dernek Başkanı Burhan Güler ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a mahallelerine bugüne kadar yapılmış olan hizmetler ve desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.
Kaynak: İHA