Burhaniye'de Okullara Kaymakam Ziyareti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Kaymakam Hüseyin Öner, kırsal mahallelerdeki okulları ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ile birlikte gittiği okullardaki öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Hüseyin Öner, okul müdürleri ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Burhaniye'de Okullara Kaymakam Ziyareti
Kaymakam Hüseyin Öner, ilçeye bağlı Kızıklı, Börezli, Şarköy, Kırtık, Kuyumcu ve Karadere mahallerindeki okulları ziyaret etti. Okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek istek ve ihtiyaçları konusunda bilgi alan Kaymakam Hüseyin Öner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, gezdikleri sınıflarda öğrencilerle görüştü. Göreve başladığı ilk günlerden itibaren ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki okullar ile yakından ilgilenen Kaymakam Hüseyin Öner, okullara her türlü desteğin yapıldığını anlattı. Ziyaretlerin, son derece anlamlı olduğunu söyleyen Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır’da, her kademede istişarenin önemine vurgu yaptı. Güner, ikinci eğitim öğretim döneminin ilk haftalarında Kaymakam Hüseyin Öner ile yaptıkları bu ziyaretlerin, mevcut eğitim seviyesinin daha da yükseltilmesi hedefine yönelik çalışmalardan biri olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Ortaokulu yeni binasının inşaatında da inceleme yapan Kaymakam Hüseyin Öner, “İlçe çapında, halihazırda okullarımızın önemli bir eksikliğinin kalmadığını müşahede ediyorum. İlçemizde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için elbirliği ile çalışıyoruz. İdareci, öğretmen ve öğrencilere önemli görevler düşmektedir. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA