Vizyon Filmleri Her Çarşamba 8 TL

Adana Optimum, “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” filmini indirimli izlemek isteyen sinemaseverleri AVM’ye çağırıyor.

Vizyon Filmleri Her Çarşamba 8 TL
Her çarşamba devam eden ”Halk Günü” kampanyasıyla, biletlerin 8 TL’den satışa sunulması, gişelerde bilet kuyrukları oluşturuyor. Kampanyalı bilet satışları, merakla beklenen ve son yılların üzerine en çok konuşulan filmi olan “Batman v Superman: Adaletin Şafağı”na da ilgiyi katladı. Filmi indirimli izlemek isteyenler, şimdiden gişelerin önünü doldurmaya başladı.

Vizyondaki tüm filmlerde geçerli olan kampanya, genç yaşlı tüm sinemaseverlerin yüzünü güldürdü.

REKORLARLA BAŞLADI

2016’nın merakla beklenen filmi “Batman v Superman: Adaletin Şafağı”, tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de vizyona iddialı bir giriş yaptı. İki süper kahramanı buluşturan film, Türkiye’de ilk hafta sonunda 513 bin 873 kişi tarafından izlenerek, yabancı filmler arasında, ‘tüm zamanların en iyi Mart açılış rekoru’nu kırdı. Filmin yapımcısı Warner Bros. Pictures’tan verilen bilgiye göre, film aynı zamanda tüm dünyada 424.1 milyon dolar hasılat elde ederek, ‘tüm zamanların en yüksek süper kahraman filmi açılış rekorunu” da kırdı. Gişe cirosu olarak film, tüm zamanların en yüksek dördüncü açılış hasılatını elde etti.

Zack Snyder’in yönettiği filmin başrollerinde Oscar ödüllü Ben Affleck, Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Gal Gadot ve Jeffrey Dean Morgan oynuyor. Senaryosunu David S. Goyer ile Chris Terrio’nun yazdığı filmin yapımcılığını Christopher Nolan ve Charles Roven üstlendi.

İKİ SÜPER KAHRAMAN AYNI FİLMDE

Senaryosunu David S. Goyer ile Chris Terrio’nun yazdığı filmin konusu şöyle:

"Man of Steel’deki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için hala umudun simgesi olan kahraman, sayısı giderek artan bir kesim tarafından ise dünyanın varlığına en büyük tehdit olarak görülmektedir. Bruce Wayne de Superman’i zararlı bulanlardandır ve onun verdiği zararları düzeltebilmek için Gotham’dan Metropolis’e gelir. İlk andan itibaren birbirinden hoşlanmayan ikili arasındaki mücadele amansız olur, ancak Lex Luthor’un yarattığı Doomsday bütün Metropolis için en büyük düşman haline gelince, Wonder Woman’ın da yardımıyla onu alt etmek için güçlerini birleştirirler."
Kaynak: İHA