Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Coşkunyürek Açıklaması

'Çok detaylı bir şekilde Karayolları ekiplerimizin çalışmalarını masaya yatırdık'.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bodrum'da incelemelerde bulundu.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve partililerce karşılanan Coşkunyürek, burada Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı ve şoför esnafıyla da bir süre sohbet ederek, esnafın sorunlarını dinledi.

Coşkunyürek, görüşmelerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, Muğla bölgesinde iki gündür inceleme yaptıklarını söyledi.

Özellikle Karayolları ekiplerinin yaptığı çalışmalarla ilgili detaylı incelemelerde bulunduklarını belirten Coşkunyürek, Bodrum'a gelme sebeplerinin teşkilatın talebi üzerine olduğunu kaydetti.

Coşkunyürek, yeni limanlar ve yapılacak diğer çalışmalarla ilgili de görüş alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

'Bakanlığımızın yeni çalışmaları var. Onları yerinde görmek maksatlı bir ziyaret. Çok detaylı bir şekilde Karayolları ekiplerimizin çalışmalarını masaya yatırdık. Nokta nokta her bulunduğumuz yerde, kavşakta, şehir girişi, yolun kalitesi ve diğer çalışmalar anlamında inceleyerek gerekli olan eksiklikleri zamanında giderip, daha güzel bir Muğlayı oluşturma adına yapılan bir çalışma oldu.'

Muğla ve Bodrum için yeni projeler olduğuna da dikkati çeken Coşkunyürek, bu kapsamda Muğla'daki tüm ilçeleri ziyaret ettiklerini kaydetti.
Kaynak: AA