Piyanist Gülsin Onay Bucalıları Mest Etti

Dünyaca ünlü piyanistlerden Gülsin Onay, Bucalı sanatseverlerle piyano resitalinde buluştu, Onay dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Piyanist Gülsin Onay Bucalıları Mest Etti
Buca Belediyesi, dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay’ı Bucalı sanatseverlerle buluşturdu. Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen resitalde Gülsin Onay, W. A. Mozart, L. V. Beethoven, A.A. Saygun ve J. Brahms gibi bestekarların eserlerini seslendirdi.

Piyano eğitimine üç buçuk yaşında başlayan ve Üstün Yetenekli Çocuklar Kanunu kapsamında Paris Konservatuarı’nda eğitim gören ve 1987 yılında Devlet Sanatçısı, 2003 yılında UNICEF Türkiye Milli Komitesi tarafından “İyi Niyet Elçisi” seçildiği gibi 5 kıta da 72 ülkeyi kapsayan uluslararası müzik kariyeri ile dikkat çeken Onay, Buca’da gerçekleşen resitalde başarılı performansıyla dinleyicileri kendine hayran bıraktı.

Performanslarıyla müzikseverlerin beğenisini toplayan ve Bucalı sanatseverlere müzik dolu bir gece yaşatan Gülsin Onay, dinleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
Kaynak: İHA