Vakıfbank'tan 62. Yıl Dönümüne Özel İki Kampanya

62. kuruluş yıl dönümünü gelenekselleşen kredi kampanyalarıyla kutlayan VakıfBank, bu kapsamda 'Taksitli İhtiyaç Kredisi Kampanyası' ve 'Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi Kampanyası' başlattığını duyurdu.

Vakıfbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket kuruluş yıl dönümünü iki yeni kredi kampanyası ile kutluyor. Kamu ve özel sektör çalışanları ile emekliler başta olmak üzere VakıfBank'ın tüm bireysel müşterilerine yönelik 'Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Taksitli İhtiyaç Kredisi' kampanyası kapsamında 50 bin liraya kadar tüm ihtiyaçlar, 36 ay vadeye kadar esnek ödeme koşulları ile yüzde 1,23'ten başlayan faiz oranları ve binde 5 dosya masrafıyla karşılanabiliyor.

'Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Sıfır Kilometre Taşıt Kredisi' ise, 48 aya varan vade seçenekleriyle ve yüzde 1,19'dan başlayan faiz oranları, binde 5 dosya masrafı ve esnek taksit seçenekleriyle sunuluyor. VakıfBank'ın taksitli ihtiyaç ve taşıt kredileri 22 Nisan 2016 tarihine kadar devam edecek.

Kredi hakkında ayrıntılı bilgi şubelerden ya da www.vakifbank.com.tr web sitesinden alınabiliyor. Müşteriler kredi başvurusu için ise KREDI yazıp bir boşluk bırakıp TC Kimlik numarası ve aylık gelir bilgilerini yazarak 5724'e SMS gönderebiliyor.

Kaynak: AA