Seydişehir Belediyesi'den Gazilere Kültürel Gezi

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılında düzenlenen gezi programına Konya’nın Seydişehir ilçesindeki Gaziler de katıldı.

Seydişehir Belediyesi'den Gazilere Kültürel Gezi
Seydişehir’de yaşayan Muharip Gaziler aileleri ile birlikte, Osmaniye’nin Düziçi ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünde düzenlenen tarihi gezi ve kutlama etkinliklerine katıldılar. Seydişehir Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen araçla geziye katılan muharip gaziler 3 gün boyunca Düziçi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü etkinlerine katılarak duygusal anlar yaşadı.

Türkiye Muharip Gaziler Seydişehir Temsilcisi Emin Kara, gezi programı hakkında bilgi vererek, dernek temsilciliklerinin her yıl bu tür etkinlik, aktivite ve gezi programları düzenlediklerini kaydetti.

Osmaniye’de yapılacak olan etkinlik için Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın ulaşım ihtiyaçlarını karşıladıklarını dile getiren Kara, “Başkanımız sağ olsun bize araç tahsis etti. Biz de Seydişehirli gaziler olarak bu etkinliğe katıldık. Bizim için çok güzel bir program oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz”dedi.

Kaynak: İHA