Fusun Demirel: Terörü lanetliyorum

"Gerilla annesini oynamak istiyorum" açıklamasıyla tepki toplayan Fusun Demirel şaşırttı: "Çocuğuma oyuncak silah bile almam. Terörü lanetliyorum"

Fusun Demirel: Terörü lanetliyorum
Fusun Demirel: Terörü lanetliyorum
Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda gerilla annesi olarak rol almak istediğini belirten Fusun Demirel, yeniden gündemde.  Demirel, sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu. 

Son olarak ANF'de yer alan röportajının Birgün gazetesi için olduğunu belirten Demirel, 'Bilgim ve iznim olmadan Fırat haber'de dün yayınlanan 27 mart demecim birgün gazetesi içindi. Sorumsuz davrananları kınıyorum.' ifadesini kullandı.

Gazeteciliğin sorumluluk gerektirdiğini ekleyen Demirel, 'Evcilik oynanmıyor,ülkede kan var.Her saat tehdit,hakaret,küfürle yaşama sebebım sorumsuzluğunuzdur. Birincisi sorumsuz muhabirler tarafından kullanıldığım hissiyle yaşamam.İkincisi tehditler altında yaşamam.Her iki durumdan da BIKTIM.' diye belirtti. 

Demirel şunları yazdı: SON KEZ; ÇOCUĞUMA OYUNCAK SİLAH BİLE ALMAYI REDDEDEN,ŞİDDETİN HER TÜRÜNDEN UZAK BİRİ OLARAK TERÖRÜ YARATAN HER KİŞİYİ LANETLİYORUM.