Vodafone'dan Liselilere 'Faturasız Esnek Small Tarifesi'

Vodafone FreeZone, bu yıl 19’uncusu düzenlenen ve Türkiye'nin 81 ilinden binlerce liseliye ulaşmayı hedefleyen Liselerarası Müzik Yarışması dolayısıyla liseli gençlere yeni bir tarife sunuyor. Faturasız Esnek Small Tarifesi’ne geçen tüm liseli Vodafone FreeZone’lular, 750 dakika, 5.000 SMS ve 2GB’ı geceleri geçerli 4GB İnternetli pakete 22 TL’ye sahip oluyor.



Şirketten yapılan açıklamaya göre Vodafone, Türkiye'nin 'Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa' sloganıyla hayata geçirdiği, Vodafone FreeZone'un sponsorluğunda ve Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun önderliğinde 'End Productions' tarafından düzenlenen 'Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması', bir kez daha gençleri müzik sahnesine taşımaya hazırlanıyor.

Bu yıl 19’uncusu düzenlenecek ve Türkiye’nin 81 ilinden gençleri aynı platformda buluşturacak yarışma şerefine liseli Vodafone FreeZone’lulara İnternet'i 'doya doya' kullanacakları yeni bir tarife sunuluyor.

Kampanya kapsamında, liseli Vodafone FreeZone’lular 750 dakika, 5.000 SMS, 2GB İnternet'e sahip 'Faturasız Esnek Small Tarifesi'ne, geceleri geçerli ek 2GB İnternet hediyesiyle sadece 22 TL’ye sahip olabiliyor. 00.00 - 06.00 saatlerinde geçerli ek 2GB İnternet'ten faydalanmak için 'Faturasız Esnek Small Tarifesi'ne geçen FreeZone’luların 'FATURASIZ GECE' yazıp 3636’ya SMS göndermeleri gerekiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, abonelerinin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek bunları tam olarak karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirme hedefiyle çalıştıklarını belirtti.

Uysal, şunları kaydetti:

'Her segmentin beklentisinin farklı olmasından hareketle 25 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlar yaratmak üzere Mayıs 2011’de Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdik. Vodafone FreeZone ile gençlere yarattığımız özgürlük alanları ile gençlerin kendi çizdiği özgürlük yolculuğunda onlara yol arkadaşı olmayı hedefliyoruz. Yaptığımız araştırmalarda gençlerin hayatlarındaki sorumlulukların bilincinde olduklarını ve bu sorumlulukların arasında kendilerine özgürlük alanları yaratmaya, limitleri biraz da olsa esnetmeye çalıştıklarını gözlemledik.

'Vodafone FreeZone’la sıkıntı yok, kafana göre yaşaman için yanındayız' diyerek gençleri zorunluluklarından az da olsa uzaklaştıracak birçok fırsat yaratmayı amaçladık. Bunun için avantajlı tarifeler, akıllı telefon fırsatları, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktiviteleri de içine alan birçok alanda onlara desteğimizi sürdürüyoruz. Bu yıl da Vodafone FreeZone 19. Liselerarası Müzik Yarışması şerefine liseli Vodafone FreeZone’lulara İnternet'i doya doya kullanabilecekleri 'Faturasız Esnek Small Tarifesi'ni çok avantajlı fiyatla sunuyoruz. Bu tarifemizle gençler, mevcut 750 dakika, 5.000 SMS, 2GB İnternetli pakete ek olarak geceleri kullanabilecekleri 2GB fazladan İnternet'e sahip olabilecekler. Böylelikle yarışmaya hazırlandıkları geceler boyunca İnternetsiz kalmayacaklar.'

Haziran 2014'te lanse edilen 'Esnek Tarifeler', hem faturalı hem faturasız genç abonelerin tarifelerini ihtiyaçlarına göre şekillendirmesine imkan veriyor. 'Faturalı Esnek Tarifeler', kontrata göre esnerken; 'Faturasız Esnek Tarifeler' ise Youtube, Spotify gibi ek paketlerle esniyor ve tarife içerikleri büyütülüyor. Vodafone FreeZone 'Esnek Tarife' kullanan gençler, tarifenin içeriğini kafalarına göre tek bir SMS ile büyütüp küçültebiliyor.

Kaynak: AA