Gümüşhane'de 'Cennete Gidemezsek Yandık' Etkinliği

Gümüşhane'de 'Cennete Gidemezsek Yandık' adlı etkinlik düzenlendi.

Gümüşhane Belediyesi Gençlik ve Üniversite Birimi tarafından Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Aşkın, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Çimen, insanın yaratılış gayesinin yalnızca yemek, içmek, gezmek olmadığını belirterek, 'İnsan boş yere yaratılmamış ve başı boş bırakılmamıştır. Allah'a ibadet için yaratılan insan, bu kulluğunun karşılığını hem dünyada hem ahirette alacaktır. Allah'ın emirlerine itaat, dünya ve ahiret mutluluğuna sebeptir' dedi.

Çimen, son zamanlarda Türkiye üzerinde oynanmak istenilen büyük oyunlar olduğunu ifade ederek, 'Dünyanın her yerinde Müslümanlara ve ülkelerine akıl almaz saldırılar var. Bunu aşmamızın tek yolu ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi dindar bir nesil yetiştirmektir. Ülkemizin ve dünyamızın geleceği için Müslüman ve dindar nesillere ihtiyacımız var. Bizler bu nesillerin yetişmesi için çaba sarf etmeliyiz' diye konuştu.

Çimen'in konuşmasının ardından Sözler Köşkü İlim ve Kültür Derneği üyeleri Fatih Yağcı ve Ceyhun Hamit Yılmaz seminer verdi.

Etkinlik, Belediye Başkanı Çimen'in Yılmaz ve Yağcı'ya plaket vermesiyle sona erdi.

Kaynak: AA