AK Parti Seydişehir 53. Danışma Toplantısı Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seydişehir Teşkilatı, 53. Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, ilçe başkanı Mustafa Konurer, il yönetim kurulu üyesi Uğur Erdoğan, belediye başkanı Mehmet Tutal, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, yaşanan terör saldırılarını kınayarak, saldırılarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi. Terörle ülkenin önünün kesilmeye çalışıldığını belirten Koruer, teşkilat olarak partiye ve şehre hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal da hazırlanan projelerle önemli yatırımları vatandaşın hizmetine sunacaklarını söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı da güneydoğuda yaşanan olaylara değinerek, 'Terör örgütlerinin amaçları belli, bunları tüm milletimiz görüyor, orada yaşayan Kürt halkı tüm yaşananları gördü ve desteğini çekti, onun için bu birlik beraberliğimizi korumamız lazım. Devletimiz hükümetimiz vatandaşımızın daha güzel ve huzurlu ortamlarda yaşamaları için çaba gösterirken paralel yapı buna engel olmaya çalışıyor. Ama başaramayacaklar' dedi.

Kaynak: AA