Yomra AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Yomra ilçe teşkilatı Mart ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Yomra AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı
Milletvekili Salih Cora, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hasan Dilekoğlu, Bayram Öztürk, İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve çok sayıda partili vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Yomra için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Sağıroğlu "Çok büyük projelere imza atacağız. Biz bir numarayız. Gerek kültür projelerimizle, gerek kentsel projelerimizle sadece Trabzon’da değil Türkiye’de de adımızdan söz ettiriyoruz. İlçemize çok yakında 3bin 200 kişilik öğrenci yurdu kazandıracağız. Kentsel dönüşümde ilk kazmayı bu ay içerisinde vuracağız. Asfaltlamada, betonlamada sezonun açılmasıyla yine çalışmalarımız olacak. Bütün uğraşımız Yomra için. Durmak yok yola devam" dedi.

Milletvekilli Salih Cora ise Yomra’dan ve Trabzon’dan gelen projelerin Ankara’da takipçisi olduklarını belirterek "Seçildiğimiz ilk günden bugüne kadar sayın bakanımız Süleyman Soylu’nun önderliğinde çalışmalarımız devam ediyor. Trabzon’umuza neler kazandırabiliriz diye uğraşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde ulaştırma Bakanımızla ulaşımda neler yapabiliriz diye bir toplantı yaptık. Gerek Kaşüstü kavşağı gerek Yomra-Özdil grup yolu ile ilgili bilgi alış verişinde bulunduk. İnşallah en yakın zamanda çözüme kavuşturacağız. Trabzon’umuzun sorunlarını biliyoruz. Takip ediyoruz” diye konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Yomra Belediyesi’nin Mart ayı meclis toplantısında partisinden istifa ettiğini açıklayan Meclis Üyesi Metin Özke de AK Parti’ye katıldı.

Özke’ye rozetini Trabzon Milletvekili Salih Cora, Belediye Başkanı Sağıroğlu ve ilçe başkanı Pehlivan ile birlikte taktılar.
Kaynak: İHA