Eski Ulaştırma Bakanı Fatsa'da

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk, özel bir konu nedeniyle geldiği Ordu’nun Fatsa ilçesinde AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ile birlikte Fatsa-Korgan, Fatsa-Kumru-Niksar yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Eski Ulaştırma Bakanı Fatsa'da
Daha önceden Ordu Havaalanı Ünye Çevre Yolu ve Ordu Çevre Yolu projelerinde önemli katkılarda bulunduğu bilinen eski Ulaştırma Bakanı Habip Soluk ilk olarak Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi’nde Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Fatsa Çevre Yolu projesi hakkında istişarelerde bulundu.

Daha sonra da İslamdağ Mahallesi’nden geçen Fatsa-Korgan Niksar yol çalışmasının başlangıcı olan mevkiye giderek incelemelerde bulunan Habip Soluk burada yaptığı açıklamada, “Ordu’da daha önceden önemli hizmetlerde bulunduk. Fatsa’ya hayırlı bir iş nedeni ile geldim. Yolda gelirken uçakta Ordu Milletvekillerimiz ile karşılaştım. Ailece meselemizi hallettikten sonra milletvekillerimizle birlikte bir araya gelerek çalışmalara destek olmak istedim. Ordu ile ilgili yapılan çalışmalarda üzerime ne görev düşüyorsa yapacağım” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ise Fatsa’da kendilerine iştirak eden eski bakan Habip Soluk’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA