Emşav Başkanı Yılmaz Açıklaması 'Devlet Hainlere Sillesini Gösteriyor'

Devletin sağduyusunun yanında sillesinin de olduğunu ifade eden Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz, "Bugünlerde devlet, sillesini o hainlere göstermeye başladı" dedi.

Emşav Başkanı Yılmaz Açıklaması 'Devlet Hainlere Sillesini Gösteriyor'
EMŞAV Karadeniz Temsilciliği şehitler için 147. mevlidi okuttu. 147. mevlit Acem Tekkesi’nde düzenlendi.

Mevlide; Samsun Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Yavuz, EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz, EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Milli Güreşçi ve Kırkpınar Baş Pehlivanı Mehmet Donbay, Türkiye Harp Malulleri Şehit Gazi Dul ve Yetimleri Dayanışma Derneği Başkanı Necati Yılmaz, EMŞAV İl Temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

"HİÇ ENDİŞEMİZ YOK"

Mevlitte bir konuşma yapan EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz, "Şehadet bizim için çok önemli bir kavramdır. İnancımız gereği Anadolu toprakları 1071’den beri şehit kanları ile sulanıyor. Şehit sayıları bakımından bazıları spekülasyonlar yapıyor. Bu topraklar, Çanakkale Savaşı’nda ülke nüfusunun neredeyse üçte ikisini şehit vererek vatan edildi. Bu ülkede sürekli hainler vardır. Ama bu hainlere karşı da mücadele eden kahraman Türk evlatları vardır. Bu böyle devam edecektir. Bu ülke mutlaka suhulete erecektir. Hiç endişemiz yok! Sabırla bekliyoruz. Devletin sağduyusu var ama bir noktadan sonra sert bir sillesi de var. Bu günlerde, devlet bu sillesini o hainlere göstermeye başladı" diye konuştu.

Okunan mevlidin ardından plaket töreni ve katılanlara İlkadım Belediyesi tarafından gönderilen ikramlar yapıldı.
Kaynak: İHA