Bimeks 141. Mağazasını Sivas'ta Açtı

Teknoloji mağazaları zinciri Bimeks 141’inci şubesini Sivas’ta açtı. Açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, mağazanın önünde uzun kuyruklar oluştu.

Bimeks 141. Mağazasını Sivas'ta Açtı
Ürün yelpazesiyle vatandaşlardan yoğun ilgi görev teknoloji mağazaları zinciri Bimeks Franchising sistemi ile sürdürdüğü faaliyetlerine devam ediyor. Teknoloji mağazalarına bir yenisi daha ekleyen Bimeks 141’inci şubesini Sivas’ta açtı. Vali Alim Barut’un katılımıyla gerçekleştirilen açılışta Barut, mağazanın hayırlı olmasını diledi.

Bimeks Satış Koordinatörü Murat Kurtoğlu, "Bugün burada 141’inci mağazamızı açtık. Sivas’ta 5’inci yılımız tabi 5 yılın vermiş olduğu Sivas halkının yoğun ilgisi söz konusu çok memnunuz Sivas halkını çok teşekkür ediyoruz. Bugün bir kez daha bu ilgi alakayı, coşkuyu tekrar yaşadık. Burası 695 metre kare bir mağaza, bütün ürün gruplarımıza burada yer verdik. Sivas halkı içinde özel bir kampanyamız oldu. Onunda zaten ilgisini alakasını görüyoruz. İnşallah burada daha güzel işler yapmaya, daha güzel kampanyalar yapmaya Sivas halkını memnun etmeye devam edeceğiz" dedi.

Sivas Bimeks Franchising Ortağı Mahir Arı ise "Buraya bir yatırım yaptık. 5 senedir burada mağazamız devam ediyor. Mağazamız gerçekten geniş ve ferah Sivas halkını hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

VATANDAŞLAR UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU

Bimeks’in mağaza açılışına özel kampanyalar yapacağını duyan vatandaşlar mağaza önünde açılıştan saatler öncesi uzun kuyruklar oluşturdu. Polis barikatı etrafında sıraya giren vatandaşlar mağazanın açılmasını sabırsızlıkla bekledi. Mağazanın açılmasının ardından vatandaşlar indirimli ürünlere koştu. İndirimli ürünler kısa sürede tükendi.
Kaynak: İHA