Taşköprü'de Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Butik Mağaza Açıldı

Taşköprü ilçesinde Kastamonu Üniversitesi Taşköprü Meslek Yüksek Okulu'nda ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik ücretsiz butik mağaza hizmete girdi.

Türk Kızılayı Taşköprü Şubesi, Taşköprü Belediyesi ve Taşköprü Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde hizmete giren mağazanın açılış töreninde konuşa Kaymakam Zafer Coşkun, mağazanın Türkiye'de örnek olacak bir çalışma olduğunu söyledi.

Türkiye'de afet deyince akla Türk Kızılayı'nın geldiğini dile getiren Coşkun, 'Türk Kızılayı sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde hizmet veriyor. Türk Kızılayı ilçemizde oldukça büyük faaliyetler gösteriyor. Eğitime destek veren Türk Kızılayı'na teşekkür ediyorum ve ülkemizde de örnek olmasını temenni ediyorum.' dedi.

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ise 'Bugün hayırlı bir hizmetin açılışını yapmaktayız. Türk Kızılayı Taşköprü Şubesi Başkanı Hüseyin Seven başta olmak üzere okul müdürümüze, ilçe kaymakamımıza ve bütün ekibiyle beraber her daim destekçimiz olan Taşköprü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Arslan da okulun sadece sayısal olarak değil, ilçeye vizyon olarak da katkı sağladığını ifade etti.

Konuşmaların ardından butik mağazanın açılışı yapıldı.

Açılışa Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İbrahim Coşkun, Türk Kızılayı Taşköprü Şube Başkanı Hüseyin Seven, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, üniversite senato üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA