Kırsal Kalkınma Desteklemeleri Paneli Kahta'da Gerçekleşti

Adıyaman’ın Kahta Ziraat Odası Başkanlığı ve GAP TEYAP Adıyaman İl Koordinatörlüğünün birlikte organize ettiği “Kırsal Kalkınma Desteklemeleri” konulu panel düzenlendi.

Kırsal Kalkınma Desteklemeleri Paneli Kahta'da Gerçekleşti
Kahta İlçesinde bir düğün salonunda gerçekleşen panele Kırsal Kalkınma Örgütlenme Şube Müdürü Mustafa Beyaztaş, Kahta Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fahri Can, Tarım danışmanları, çok sayıda önder çiftçi ve muhtar katıldı.

Çok sayıda çiftçinin katıldığı panel yoğun ilgi gördü. Kahta İlçe Ziraat Odası ve GAP TEYAP Adıyaman İl Koordinatörlüğünün birlikte organize ettiği panelin moderatörlüğünü GAP TEYAP’tan Zevaddin Özcan gerçekleştirirken GAP İdaresi adına Orhan Yaşar, İpekyolu Kalkınma Ajansından Onur Yıldız, GTH Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğünden Aydın konuşmacı olarak katıldı.

Panelistler tarafından proje konuları, başvuru şekilleri, amaç felsefesi, projelerin bütçeleri ve yararlanıcı katkıları gibi konular anlatıldı. Ayrıca kurum temsilcileri tarafından bugüne kadar yapılan ve desteklenen projeler hakkında bilgi verildi.

Kaynak: İHA