'Kampüse Merhaba' Etkinliğinde 200 Fidan Dikildi

Tekirdağ’da, Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, üniversitesi öğrencileri ile birlikte ’Kampüse Merhaba’ fidan dikim etkinliğinde, yerleşke içerisine 200 adet fidan dikti.

'Kampüse Merhaba' Etkinliğinde 200 Fidan Dikildi
Etkinliğe, Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zeki Ünal Yümün, müdür Yardımcısı Cem Kolukırık, genel sekreter Fatih Yeşilgül, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Namık Kemal Üniversitesi Saray Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zeki Ünal Yümün, fidan dikimi etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Fidan dikimi ve çevre ağaçlandırması, en az eğitim-öğretim kadar önemlidir, Yüksekokulumuz binaları ve yeşil alanları ile örnek üniversite olacaktır. Kendi fidanını kendi diken öğrencilerimiz, Saray Meslek Yüksekokulu ismini duyduğunda ’Orada bir dikili ağacım var’ diyecek ve belki de sırf bu yüzden mezun olduğu okulunu ziyaret edecektir” şeklinde konuştu.

Yümün, son olarak yeşili sevip doğayı korumalı ve gelecek kuşaklara temiz bir yaşam alanı sağlamak için ağaç dikmenin önemini vurguladı. Üniversiteli öğrenciler, 200 adet ağacın dikildiği etkinlikten son derece memnun olduklarını ve sonraki dönemlerde de benzer etkinlikler içinde yer almak istediklerini belirtti.

Kaynak: İHA