Didim'de Tarihi Bina Kurs Atölyesine Dönüştü

Didim Belediyesi tarafından Akköylü kadınların el iş öğrenmeleri amacıyla tefriş edilen El işi kurs atölyesi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay tarafından açıldı.

Didim'de Tarihi Bina Kurs Atölyesine Dönüştü
Didim Akköy Mahallesinde, Akköylü kadınların el işi kurslarını öğreneceği kurs atölyesi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP’li Meclis Üyeleri Sevinç Karataş, Hatice Gençay, Ahmet Yılmaz ve Ali Çağlar ile MHP’li Meclis Üyesi Aydan Aşık Turgut, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay, Akköy Muhtarı Halit Dülgeroğlu, CHP ilçe yöneticileri ile Akköylü kadınlar katıldı.

Açılışta konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise açılan atölyelerden güzel şeyler üretileceğini belirterek “Belediye olarak faaliyetlerimizi merkezinde çevrede doğru yaymaya çalışıyoruz. Bu işler bir anda olmuyor. Burada değerli arkadaşlarımız tarafından güzel şeyler üretilecek ve gençlere örnek olacaktır. Bunları süreç içerisinde planlıyoruz. Bu tip şeyler sizlerle değer kazanıyor. Hayırlı olsun; buradan çok güzel işler çıkacağını inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Atabay ve beraberindekiler önceki yıllarda restore edilerek kazandırılan tarihi binayı gezdi ve iç tefrişatı hakkında bilgiler verdi. Başkan Atabay açılış sonrasında Atölye merkezinin bahçesinde Akköylü kadınlarla tek tek sohbet edip onları istek ve taleplerini dinledi.
Kaynak: İHA