Bulancak'ta 'Aile Ve Toplum' Konulu Projenin Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Bulancak'da Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Saim Ocak tarafından hazırlanan 'Aile ve Toplum' konulu projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Bulancak Belediyesi, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu ve odaların himayelerinde gerçekleştirilecek olan 'Aile ve Toplum' konulu proje hazırlıklarına başlanıldı.

Öğretmenevinde yapılan toplantıda konuşan Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Saim Ocak, bu proje ile birlikte toplumda bozulan dengeleri düzeltmek istediklerini söyledi.

Projenin amacı hakkında bilgi veren Doç. Dr. Ocak,'Amacımız ayarı bozulmuş olan toplumumuzun kendisine gelmesine bir nebze katkı sağlamaktır. Günümüzde boşanma oranları bir hayli fazlalaşmıştır. Bunun en büyük nedeni insanların birbirine karşı göstermediği sevgi ve saygıdır. Bu kavramların yeniden insanlara anlatılması amacı ile düzenlenecek eğitimlerle birlikte, insanlığa katkı sağlamayı hedefliyoruz' dedi.

Kaynak: AA