Silopi'den Eskişehir'e Bunun İçin Geldi

Şırnak’ın Silopi ilçesinden Eskişehir’e gelen öğretmen, meslektaşına Porsuk çayında evlenme teklifinde bulundu.

Silopi'den Eskişehir'e Bunun İçin Geldi
Silopi ilçesinde Türkçe öğretmenliği yapan 28 yaşındaki Fırat Özdemir, aynı meslekten olan kız arkadaşı 25 yaşındaki Tuğba Demir’e Porsuk çayında evlenme teklifi planı yaptı. Arkadaşları ile birlikte bir plan yapan Özdemir,

Porsuk çayı üzerinde gondolla yaptıkları gezinti esnasında, köprü üzerinde “Arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, huzurum, sürurum, nurum, zinetim, nimetim, cennetim olur musun? Tuğba’m Benimle Evlenir Misin?” yazılı afiş açıldı ve konfetiler patlatıldı.

Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve bir okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Tuğba Demir, erkek arkadaşının yaptığı evlenme teklifine “Evet” dedi.

Bu sırada köprü merdivenlerinde saksafon ve gitarla bir müzik parçası çalınırken, yaşananları dışarıdan izleyen vatandaşlar, alkışlayarak çiftin bu mutlu anını kutladı.

Planladığı evlenme teklifi ile ilgili konuşan Fırat Özdemir, “Silopi’nin Eskişehir’e bu denli yakın olduğunu ilk kez bu denli candan hissettim. Mesele ne mesafede ne de şartların imkansızlığında. Mesele iki gönlün birbirini içten, karşılıksız sevebilmesinde” diyerek duygularını ifade etti.

Kaynak: İHA