Öğrencilerden Asker Ve Polise Moral Mektupları

Turgutlu İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerinin yazdığı 'askere ve polise moral mektupları', güvenlik güçlerine iletilmek üzere Diyarbakır ve Şırnak’a gönderildi.

Turgutlu İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerinin terörle mücadele yürüten güvenlik güçlerine destek için kaleme aldığı 'moral mektupları', Diyarbakır ve Şırnak’taki polis ve askerlere ulaştırılacak.

Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Değerler Eğitimi Kulübünce düzenlenen 'Askere ve Polise Moral Mektubu' konulu yarışmada, 200 öğrencinin mektubu öğretmenlerden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi. İlk üçe giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Öte yandan yarışmaya katılan tüm öğrenci mektupları, Diyarbakır ve Şırnak emniyet müdürlüğü ve jandarma komutanlıklarına, operasyonlara katılan asker ve polislere ulaştırılmak üzere gönderildi. Mektuplar ile yöreye özgü kuru üzümlerin yer aldığı hediye paketleri de yollandı.

Okul müdürü İbrahim Gürle, vatanı için canını veren, halkın güvenliğini sağlayan polis ve askere moral sağlamak amacıyla öğrencilerin mektup yazdığını belirterek 'Öğrencilerimiz, bu şekilde güvenlik güçlerimize olan desteğimizi ortaya koymak istediler. Bunu yapmaları, gönül köprüsü oluşturmaları çok önemli. Öğrencilerimize de çok teşekkür ediyoruz.' diye konuştu.
Kaynak: AA