Seydişehirli Muhtarlar Tarım Fuarına Katıldı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, kırsal da görev yapan muhtarları Konya Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarım Teknolojileri Fuarı’na götürdü.

Seydişehirli Muhtarlar Tarım Fuarına Katıldı
Seydişehir’e bağlı kırsal mahalle muhtarları, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ’Konya Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarına katıldı.

Seydişehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen gezide Mahalle Muhtarları ile birlikte Seydişehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü ve Kırsal Kalkınma Müdürü yer aldı.

Fuara katılacak olan muhtarları yolcu eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “İlçemizde kırsal mahallelerde görev yapan muhtarlarımızı, 14 ’üncüsü düzenlenen ’Konya Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarına gönderiyoruz. Fuarda son teknoloji tarım ürünleri ve aletlerini inceleme imkanı bulacaklar. Kendilerine iyi yolculuklar diliyorum” dedi.

Konya’da düzenlenen fuara katılımlarını sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden muhtarlar, fuarda son teknoloji tarım aletlerini görüp inceleme fırsatı bulacaklarını ve yapabilecekleri çalışmalar hakkında bilgi edinme fırsatı bulacaklarını kaydetti.

Kaynak: İHA