Seydişehir'e Otel Konforunda Hastane

Seydişehir Sağlık il Müdürü Hasan Küçükkendirci ilçede inşaatı devam eden yeni Devlet Hastanesinin bittiği zaman otel konforunda olacağını söyledi.

İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, 75 yataklı yeni devlet hastanesinin yüzde 80’lik kısmı tamamlandığını belirterek, bittiği zaman 2016 yılı içerisinde bölge hastanesi olarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Seydişehir’e çok ciddi bir kazanç sağlayacağına vurgu yapan Küçükkendirci, 'Yeni hastanemiz tamamlandığında her odasında buzdolabı, televizyon, banyo ve tuvaletiyle daha kapsamlı hizmet sunulacak. Otelcilik konforu sağlanacak' dedi.

- Eski hastane binası

Mevcut hastanenin boşa çıkınca ne yapılacağına Bakanlığın karar vereceğini belirten Küçükkendirci, 'Bölge hastanesi hüviyetinde, Antalya ve Konya yolunun buradan geçmesi ile bir nevi Trafik Hastanesi hizmeti de verilecek. Bunun için 112 Acil servisimizi güçlendirdik, kısa sürede inşaatları tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Mevcut hastanenin yıkılma kararını Bakanlığımız onaylamazsa Sağlık Müdürlüğü olarak hastanenin fiziki durumunu güçlendireceğiz. Dış cephesinin de yeni hastanenin dış cephesi ile aynı şekilde giydirilerek hizmete devam edebiliriz' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA