Kartepe'de Öğrenciler İçin Kaldırım Çalışması

Kartepe Belediyesi, Dürdane Özdilek Okulu çevresinde kaldırım çalışması başlattı.

Kartepe'de Öğrenciler İçin Kaldırım Çalışması
Kartepe ilçesinde alt yapı konusunda yapılan düzenlemeler ardından belediye ekipleri üst yapı iyileştirmelerini de hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler ilçe genelinde ulaşım yükünü çeken ana arter yollarda alt ve üst yapı çalışmaları yanı sıra eğitim, dini ve sağlık kuruluşları çevresindeki güzergahları da mercek altına aldı.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kapsamda Dürdane Özdilek İlköğretim Okulu çevresinde yaya kaldırım çalışması başlattı. Ekipler Emekevler Mahallesi Dürdane Özdilek İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerinin giriş çıkışını yaptığı güzergahta başlattığı çalışma ile 60 metre uzunluğunda 1.5 metre genişliğindeki güzergahı 90 metrekare tuğla parke taşı ile döşeyecek.

Öğrencilerin eğitim yuvalarına ulaşımı güvenli hale getirmek ve daha modern yollar sağlamak için yapılan yaya kaldırımı çalışmasının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Okul idaresi Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatı ile başlatılan çalışmadan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Okul çevresini şık ve güvenli hale getiren çalışma için önce başkanımıza ve ardından ekibine teşekkür ederiz” dediler.
Kaynak: İHA