Kars'ta 'Huzurlu Okul Huzurlu Toplum' Projesi Değerlendirme Toplantısı

Kars’ta ‘Huzurlu okul, Huzurlu Toplum’ Projesi’nin değerlendirme toplantısı Vali Günay Özdemir, Başkanlığı’nda yapıldı.

Kars'ta 'Huzurlu Okul Huzurlu Toplum' Projesi Değerlendirme Toplantısı
“Huzurlu Okul Huzurlu Toplum Projesi “kapmasında Akyaka İlçesinde görevli öğretmenler ile düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya gelen Günay Özdemir, öğretmenliğin heyacan ve gönüllük isteyen bir meslek olduğunu söyledi.



Vali Günay Özdemir, “Öğretmenlik, heyecan ve gönüllülük isteyen bir iş meslektir. Meslek hayatınızın ilk yıllarında mesleğinizi severseniz, çocuklar ve aileler ile gönül köprüsü kurarsanız mesleğinizin gereğini daha iyi yapacak ve ilerde daha başarılı birer öğretmen olacaksınız. Burada görev yapan öğretmenlerimiz bir, iki yıl içinde gidiyor ve bu durum bizi üzüyor “dedi.

Özdemir, “Türkiye’nin birçok ilinde görev yapacaksınız ama Kars’taki bu birliktelik ve uyumu birçok yerde bulamayacaksınız. İnsan mutlu olduğu yerde hizmet ederse başarılı olur. Sizden isteğimiz burada edinmiş olduğunuz bilgi ve deneyimlerini diğer illerde devam ettirmenizdir” diye konuştu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile geçen toplantıya; Vali Günay Özdemir, eşi Nurcan Özdemir, Akyaka Kaymakamı İbrahim Cengiz, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü Aydın Acay ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: İHA