Kadıköy'de işadamına silahlı saldırı: 2 yaralı

Kadıköy'de lüks otomobilinin yanında bir arkadaşını bekleyen İş adamı Cem Güner, kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Güner ile birlikte yoldan geçen bir vatandaş hafif şekilde yaralandı

Kadıköy'de işadamına silahlı saldırı: 2 yaralı
Olay, Kadıköy Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi 63 numaranın önünde 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İş adamı Cem Güner isimli kişi lüks otomobilini caddeye park edip arkadaşını beklemeye başladı. O sırada kimliği belirsiz bir kişi yanında bulunan tabanca ile Güner'in üzerine 3 el ateş etti. Saldırıda Cem Güner ve yoldan geçen Hıdır Kozoğlu (35) bacaklarından yaralandı. Bu anlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

YARALILARIN DURUMLARI İYİ
İhbar üzerine bölgeye kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Cem Güner şoförü tarafından kendi aracına bindirilerek Bağdat Caddesi'nde özel bir hastaneye götürüldü. Diğer yaralı Kozoğlu ise ambulans ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Saldırının gerçekleştiği yerde olay yeri inceleme ekipleri bir süre çalışma yaptı.

Öte yandan Yaralı Hıdır Kozoğlu'nun aynı caddede ayakkabı dükkanı olduğu ve o sırada iş yerine gittiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Kaynak: AA