Beylikdüzü'nde Hayvanlara Özel Parklar

Beylikdüzü Belediyesi hayvanların rahatça gezip oynayabileceği, tırmanma platformlarının, oyun tünellerinin, ve otomatik sulukların bulunduğu 4 Pati Parkı, farklı mahallelerdeki büyük ölçekli parkların içerisinde konumlandırdı.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, hayvanlar için özel alanlar oluşturdu. Ekipler tarafından ilçede bulunan büyük ölçekli parkların içerisine 4 adet pati park konumlandırıldı. Hayvanların doğası gereği açık havada rahatça vakit geçirebilmesi, koşup oynaması, diğer hayvanlarla sosyalleşebilmesi için oluşturulan alanların içinde birçok fonksiyon da bulunuyor.

Pati parklar, Büyükşehir Mahallesi Sezen Aksu Parkı, Barış Mahallesi Şener Şen Parkı, Bizimkent Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Koruluğu ve Adnan Kahveci Mahallesi Mevlana Parkı içerisinde bulunuyor. Parkların uygun yerlerine atlama ve tırmanma platformları, oyun tünelleri, otomatik suluklar, hayvan dışkısı atık bidonları yerleştirildi. Hayvan sahipleri için de uyarı levhalarının bulunduğu parklar içerisinde tüm minik dostlar enerjilerini atabiliyor, keyifli zamanlar geçiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan parklara 2016 yılı içerisine 5 adet daha eklenmesi planlanıyor.
Kaynak: İHA