ATO'dan Kızılay'daki Esnafa Destek İçin Proje

ATO Başkanı Bezci: 'Terör saldırılarından sonra hareketliliğini kaybeden Kızılay, Ulus ve Tunalı Hilmi Caddesi'nde ticareti canlandırmak, yaraları sarmak için alışveriş kampanyası başlatacağız'.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, terör saldırısından sonra eski hareketliliğini kaybeden Kızılay ve çevresinde ticareti yeniden canlandırmak, yaraları sarmak için proje geliştirdiklerini bildirdi.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, Bezci, Ankara Genç İş Adamları Derneğinin (ANGİAD) yeni yönetimini kabul etti.

Bezci, bölgedeki esnafı ziyaret ettiklerini belirterek, 'Kızılay ve çevresi için bir proje geliştiriyoruz. Terör saldırılarından sonra Kızılay, Ulus ve Tunalı Hilmi Caddesi civarındaki esnafın yaralarını sarmak ve insanları alışverişe teşvik etmek için bir kampanya başlatacağız. ATO Yönetim Kurulu olarak, alışverişi canlandırmaya yönelik kampanya projesini ATO Meclisi'nin mart ayı olağan toplantısında öneri olarak sunacağız' ifadesini kullandı. Bezci, esnafın yaralarının sarılmasına ANGİAD üyelerinin de katkıda bulunmasını istedi.

ANGİAD Başkanı Emre Altındağ ise ATO'nun Kızılay, Ulus ve Tunalı Hilmi Caddesi'nde ticareti canlandırmak için uygulayacağı projenin başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
Kaynak: AA