AK Parti MKYK Üyesi Çalık, Pütürge'yi Ziyaret Etti

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, partisinin Pütürge ilçe yönetimini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticilerle, bir hafta önce atanan AK Parti Pütürge İlçe Başkanı Mikail Sülük ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çalık, burada yaptığı konuşmada, ülkenin birliği ve beraberliği, vatanın bütünlüğü için gayret göstereceklerini kaydederek, ülkede Türk'üyle, Kürt'üyle, Ailevi’siyle, Sünni’siyle herkesin bir arada yaşadığını ve yaşamaya devam edeceğini belirtti.

'Hepimizin bayrağı, vatanı, kıblemiz, peygamberimiz, kitabımız bir. Devletimize ve milletimize yönelen tehditler için hepimiz birlikte mücadele ederiz. Bombalı saldırılarda bulunan terör örgütleri bilsinler ki bizi yıldıramayacaklar. Terör örgütlerinin bağlantıları bilsinler ki, bu millet yılmadı, yılmayacak' ifadelerini kullanan Çalık, Kurtuluş Savaşı'ndaki birlik ve beraberliğin sürdürüleceğini vurguladı.

Kahtalı da Pütürge’de görev alan eski ilçe başkanlarına teşekkür ederek, oluşturulan yeni yönetimin yapılan istişareler sonucunda belirlendiğini kaydetti.

Sülük, partinin eski yöneticilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade eti.

Kaynak: AA