AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

AK Parti Kütahya İl Danışma Meclisi Toplantısı
Toplantıya AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, partinin merkez ve ilçe teşkilatları, il genel meclisi üyeleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile teşkilat mensupları katıldı.

Divanın teşekkülünün ardından saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, teşkilatlarının yapılması muhtemel bir seçim veya referanduma hazır olduğunu dile getirdi.

Başkan Çetinbaş, "13 ilçeden 4 ay boyunca, her geçen aya göre geriye düşen bir ilçemiz yok. Belirli standartlara göre, bütün ilçelerimiz görevlerini yerine getiriyorlar. Bu performans sistemine göre Kütahya; Türkiye sıralamasında 11. sıradadır. Şubat ayı performansına göre Gediz ilçemiz birinci olmuştur. Teşkilat performans sistemi esas itibariyle sınanmaya ihtiyaç duyulan bir sitem değildir. Değerlendirme tüm ilçe ve beldelerle yapıldığı için bu şekilde değerlendiriliyor. Ben Kütahya’yı ilçeleriyle bilikte daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. Son dönemde Emet ilçe başkanımız 2 ay önce değişti. Emet ekibiyle uyumlu bir şekilde çalışıyor ve daha da iyi olacak. Gençlik kolları başkanımız 2 ay önce göreve başladı.

Önceki başkanımız Haticae Özgevrek’in Polatlı’ya taşınması sebebiyle il kadın kolları başkanlığı görevine yeniden Ceyda Çetin Erenler getirilmiştir.Ben kadınları ve gençleri teşkilatın en önemli unsurları olarak görüyorum.Çünkü bizi imvelendiriyorlar. Yapmış oldukları çalışmalarla ana kademeleri destekleyorlar. Hem gençlik kolları başkanlığımız, hem de kadın kolları başkanlığımız bütün ilçelerimizi de koordine ediyorlar. Bu konuda kendilerine duyduğum güven ve inancım tamdır" dedi.

Toplantıda, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ile Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve milletvekilleri adına da Vural Kavuncu birer konuşma yaptılar. (EFE)
Kaynak: İHA