Myp Lideri Yılmaz Açıklaması 'MHP Muhalifleri Artık Sert Tavır Göstersin'

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “MHP muhalifleri sert tavır göstersinler artık. Nazik mesajlarla muhalefet olmaz. Ya muhalifsiniz ya değilsiniz” dedi.

Myp Lideri Yılmaz Açıklaması 'MHP Muhalifleri Artık Sert Tavır Göstersin'
MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “MHP muhalifleri sert tavır göstersinler artık. Nazik mesajlarla muhalefet olmaz. Ya muhalifsiniz ya değilsiniz. Bahçeli’den hala korkmaları tam bir komedidir” dedi.

“MHP’de Bahçeli karşısına aday olarak çıkanlar tabanın ve toplumun Bahçeli’ye olan kızgınlık, nefret ve muhalefetini yeterli seviyede gösteremiyorlar” diyen Yılmaz, “Bu nazik muhalefet süreci derhal son bulmalıdır. Bu adamlar bu çatı altından acilen gönderilmelidirler. Bahçeli 20 yıldır bu milletin başına bela olmuştur. Bu beladan nezaket gösterileri ile kurtulma imkanı olmadığı açıktır. Daha sert ve etkin bir muhalefet süreci Bahçeli’ye karşı yürütülmelidir” ifadesini kullandı.

“BAHÇELİ VE ETRAFI SOPAYLA KOVULMAYI HAK ETMİŞLERDİ”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren Yılmaz, “Bahçeli’nin Türk milletine verdiği zarar bölgede politikaların bugün bu kadar yıkıcı olmasına sebep olan AK Parti’ye verdiği zarar hesap edildiğin de bu Türk ve insanlık düşmanı güruhun MHP çatısı altından değil nezaketle sopayla kovulma zamanı çoktan geçmiştir. Muhalefet daha erkek daha ülkücü daha Bozkurt duruşlu bir tavırla yeni strateji geliştirmelidir. Aksi takdirde bunun adı muhalefet değil kenardan konuşmak sonra da meydan boşalınca yer kapmak olur” diye konuştu.

“BAHÇELİ AK PARTİ’LİDİR”

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Son 16 yıla bir baksın bu millet. İktidar hakkı MHP eli ile Bozkurtların ve ülkücülerin olması gerekirken bu AK Parti’yi kim bu milletin başına sardı. Devlet Bahçeli her zaman AK Parti iktidarının tek başına iktidar olmasını sağlayan gizli ve örtülü AK Parti Genel Başkanı olmuştur. Sayın Akşener’in AK Parti kurucusu olduğunu gösteren o döneme ait çok sayıda görüntü vardır. Siz AK Parti’de kurucu değil miydiniz? Şimdi bu nasıl bir çelişkidir. Ülkücüler ve Bozkurtlar üzerinde oyun üstüne oyun oynanmaktadır.”

“BOZKURTLAR MHP KAPISINA YÜRÜYECEK”

Ahmet Reyiz Yılmaz, “Önümüzdeki günlerde Bahçeli Kongre kararını almazsa Bozkurtların MHP kapısına yürüme ihtimalini de göz önüne almalıdır. Bu iş bu sefer Devlet Bahçeli için kolay olmayacak. Türk İslam davası için işgali yıkım ve kurtuluş vakti geldi” dedi.

Kaynak: İHA