Kartepe Belediyesi Mart Meclisi Toplandı

Kartepe Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısında 10 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kartepe Belediyesi Mart Meclisi Toplandı
Kartepe Belediye Meclisinin Mart ayı 1. birleşim 1. oturumu Başkan Vekili Zafer Arat başkanlığında toplandı. Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında belediyenin internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki aya ait tutanak özeti meclis üyelerince oylanarak kabul edildi. Gündemde yer alan rapor maddelerinden meclis üyelerince 2 Şubat 2016 tarihinde verilen 2 önerge ile ilgili İmar Komisyonu Raporları tek tek görüşüldü. Komisyonlardan geldiği şekilde Dumlupınar Mahallesi ve Köseköy Mahallesi’ndeki sınır değişikliği ilgili gündem maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi.

Zabıta Müdürlüğünün 2016 yılı aylık maktu fazla çalışma ücreti ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu da oy birliği ile kabul edildi. Meclise gelen teklif yazılarının da görüşülerek karara bağlandığı Kartepe Belediye Meclis toplantısı meclis üyelerinden Sefer Yıldız, Ercan Akçil, Kemal Bayraktar, Orhan Akyüz, Mehmet Akif Polat ve İsmail Akbaş dışında eksiksiz katılımla tamamlandı.
Kaynak: İHA