39 Gün Önce Kaybolan 16 Yaşındaki Avcının Cesedi Bulundu

Karaman’ın Ayrancı ilçesi Yarıkkuyu köyündeki evinden ava gitmek için çıkan ve 39 gündür tüm arama çalışmalarına rağmen haber alınamayan 16 yaşındaki İbrahim Tok’un cansız bedeni boş arazide bulundu.

39 Gün Önce Kaybolan 16 Yaşındaki Avcının Cesedi Bulundu
Edinilen bilgiye göre, 23 Ocak tarihinde ava gitmek üzere evden ayrılan 16 yaşındaki İbrahim Tok’tan bir daha haber alınamadı. Olayın ardından arama çalışmaları olumsuz hava şartlarına rağmen devam eden ederken, Taşkale köyünün arazisinde mermer ocakları mevkisinde hayvanları otlatmaya giden bir çoban, yaklaşık 1 metrelik taş yığınının arkasına sığınmış şekilde cansız bir beden görünce durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri cesedin 39 gün önce kaybolan İbrahim Tok’a ait olduğunu tespit etti. İbrahim Tok’un av tüfeği de cesedinin yakınında bulundu. Olay yerinde Cumhuriyet Savcısının inceleme yapmasının ardından Tok’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, yapılan incelemede, İbrahim Tok’un ava çıktığı gün tipiye yakalandığı, bir yerleşim yerine ulaşabilmek için de arazideki elektrik direklerini takip etmeye çalıştığı, bu sırada donarak hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA