Kocaeli'deki Trafik Kazası

Gölcük ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden belediye işçisi Kandemir, toprağa verildi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden belediye işçisi Nizamettin Kandemir, toprağa verildi.

Kandemir için Gölcük Belediyesi önünde düzenlenen törene, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Ellibeş, burada yaptığı konuşmada, çok üzgün olduklarını belirterek, şunları söyledi:

'Değerli arkadaşlar bizim acımız gerçekten çok büyüktür. Gölcük Belediyesi ailesi bugün bir ferdini yitirdi. Biz belediye olarak büyük bir aileyiz. Nizamettin kardeşimiz Hisareyn belediyesinde işçi olarak işe başladı. Belediyelerin birleşmesinin ardında Gölcük Belediyesinde işçi olarak görevine devam etti. Kardeşimiz çok dürüst ve çalışkan bir kişiliğe sahip biriydi. Belediyeye ait olan her malzemeyi kendi malzemesi gibi kullanırdı. Değerli arkadaşlar kardeşimiz önceki gün görevi başında çalışırken geçirdiği bir kaza sonucu vefat etmiştir. Allah mekanını cennet etsin. Değerli arkadaşlar Nizamettin Kandemir kardeşimizin babası Mehmet Kandemir geçtiğimiz yıllarda yine belediye binamızın önündeki D-130 karayolunda geçirmiş olduğu trafik kazasında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ben burada acılı Kandemir ailemizin acılarını paylaşıyor hepimizin başı sağolsun'

Daha sonra Kandemir’in cenazesi kılınan öğle namazının ardından Hisareyn Esentepe Mezarlığına defnedildi.

Dün mıcır yüklü 41 H 7080 plakalı kamyonu Gölcük Hisareyn Şehitlik Mezarlığı yanındaki yol yapım çalışma alanına park eden sürücü Nizamettin Kandemir (48) daha sonra araçtan inmiş, hafif rampada duran kamyon, bir süre sonra hareket etmeye başlaması üzerine sürücü Nizamettin Kandemir, durdurmak için peşinden koştuğu kamyonun altında kalmıştı.

Ön tekerleğin altına sıkışan Kandemir, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA