5. Zirvedekiler Ödül Töreni 8 Nisan'da Yapılacak

İçel merkezli yayın yapan ‘cukurovaexpres.com’ internet haber sitesi tarafından bu yıl 5’incisi yapılacak olan, iş dünyasının başarılı isimlerinin ödüllendirildiği ‘Zirvedekiler Ödül Töreni’, 8 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

5. Zirvedekiler Ödül Töreni 8 Nisan'da Yapılacak
İş dünyasında başarılara imza atmış 11 ismin ödüllendirildiği 5. Zirvedekiler Ödül Töreni ile ilgili yazılı bir açıklama yapan ‘cukurovaexpres.com’ İmtiyaz Sahibi Burak Karataş, ödül töreninin bu yıl 8 Nisan Cuma akşamı Navona Otel’de yapılacağını bildirdi. Organizasyonun Tertip Komite Başkanlığını bu yıl Ada Outdoor Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bozkurt’un üstlendiğini belirten Karataş, geceyi ünlü sunucu Okan Karacan sunacağını kaydetti.

Karataş, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentimizde yatırım yaparak, insanlara yeni istihdam alanları açan iş dünyasının önemli isimlerinin motive olmaları ve İçel’in ulusal medyada bu yatırımları daha iyi tanıması adına düzenlediğimiz ‘Zirvedekiler Ödül Töreni’nin bu yıl 5’incisini yapmanın gururunu yaşıyoruz. Halen hazırlıkları devam eden organizasyonumuzun eksiksiz tamamlanabilmesi adına ciddi bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

Başvuruların 2015 yılından bu yana titizlikle değerlendirildiğini kaydeden Karataş, “Belirlenen her branşta aldığımız başvuruları, tertip komitesinde ciddi bir değerlendirmeden geçirerek kimin ödül alması gerektiğine karar veriyoruz. Her geçen yıl başvuru sayısı artıyor. Bu da yaptığımız işin başarısının bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA