Fusün Demirel'e ablasından 'gerilla' desteği!

Füsun Demirel için ablası Aslı Aydıntaşbaş'ın da annesi olan Figen Aydıntaşbaş, kardeşine 'Gerilla'nın Ablası' başlığıyla kaleme aldığı bir yazıyla "destek çıktı.

Fusün Demirel'e ablasından 'gerilla' desteği!
'Gerilla annesini oynamak istiyorum' açıklamasıyla teröre destek vere Füsun Demirel, rol aldığı Aile İşi dizisinden yapımcısı tarafından çıkarıldı. Demirel'in rolü başka oyuncuya verildi. Pazar günü Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda 'Dağa çıkacaktım babam engel oldu. Ben bir gerillayı ya da gerilla annesini oynamayı çok istiyorum' açıklamalarıyla büyük tepki toplamıştı.

'GERİLLA ABLASI' PROVOKASYONU

Fusün Demirel'in ablası Aslı Aydıntaşbaş'ın annesi olan Figen Aydıntaşbaş, 'gerilla annesi rolü oynamak istiyorum' diyen kardeşine sahip çıkarak, 'Gerilla Ablası' başlıklı bir yazı yazdı!

ABLASI İŞTE BÖYLE DESTEK ÇIKMIŞ!

İtalya'da drama okumak... Almanya'da tiyatro yapmak falan... Hep zoru seçtin, didiştin; oyuncu hakları, sanatçı örgütlenmesi dedin durdun. 40 yıl tiyatro, sinema, tv, oku, kitap çevir, oyna! Ekmek kavgasını onuruyla yap. Bu sezon Dario Fo oynuyorsunuz kıt imkânlarla. Tiyatro yapmak ne zor!