Çankaya'da Teröre Kınama, Esnafa Ziyaret

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 13 Mart akşamı Ankara Kızılay’da yaşanan terör saldırısı sonrasında CHP heyeti ile birlikte patlamanın yaşandığı bölgeye karanfil bıraktı. Taşdelen, daha sonra CHP Heyeti ile birlikte bölge esnafına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Çankaya'da Teröre Kınama, Esnafa Ziyaret
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök’ün yanı sıra Ankara milletvekilleri Murat Emir, Ali Haydar Hakverdi, Şenal Sarıhan ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli ile birlikte CHP Ankara İl Başkanlığı’nın terörü kınayan basın açıklamasına katıldı.

CHP Ankara İl Başkanlığı önünde İl Başkanı Adnan Keskin tarafından yapılan basın açıklamasından sonra milletvekilleri ve Başkan Taşdelen, Çankaya Belediyesi Meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar patlama noktasına karanfiller bıraktı. Patlamada zarar gören esnafın yaralarını sarmak ve geçmiş olsun dileklerini iletmek için CHP heyeti ile birlikte esnafı ziyaret eden Taşdelen, terörün son bulmasını dileyerek, zor günleri dayanışmayla atlatacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA