Umut Bulut Doğum Gününde Babasını Toprağa Verdi

Ünlü futbolcu Umut Bulut, 33 yaşına bastığı gün, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden babasını gözyaşları içinde toprağa verdi.

Umut Bulut Doğum Gününde Babasını Toprağa Verdi
Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Umut Bulut’un babası Kemal Bulut, Kayseri’de son yolculuğuna uğurlandı. Yeşilhisar ilçesindeki cenaze törenine Galatasaray yönetimi ve futbolcular, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Federasyon yetkilileri, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, sarı kırmızılı takımın eski hocaları Mustafa Denizli ve Hamza Hamzaoğlu ile spor camiasının tanınmış simaları katıldı.



"İNŞALLAH İMANLI BİR ŞEKİLDE ÖLMÜŞTÜR"

Bugün 33 yaşına basan Umut Bulut, taziyeleri kabul ederken, “Başta babam olmak üzere tüm ölenlerin mekanları cennet olsun. Allah’tan tek isteğim, inşallah imanlı bir şekilde ölmüştür. Takdir-i ilahi. Orada artık vadesi geldi. Orada vadesini verdi. Bu tip olaylar özellikle son dönemlerde çoğaldı. Herkesin de başına gelebilir. İşte bizim de başımıza geldi. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.



GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İkindi namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Bu sırada Umut Bulut gözyaşlarına boğuldu. Törenin ardından Kemal Bulut’un cenazesi, Yeşilhisar Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: İHA