Türkiye Yol Yapı İnşaat Sendikası Tosya Belediyesini Ziyaret Etti.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Yol Yapı İnşaat İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar beraberinde kalabalık bir heyetle Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Yol Yapı İnşaat Sendikası Tosya Belediyesini Ziyaret Etti.
Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, Yol İş Sen. Genel Başkan Yardımcıları İsmet Tan,Bekir Avcı, Genel Mali Sekreter Yusuf Doğan, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Yolasığmazoğlu, Genel Eğitim Sekreteri Ahmet Kılıç, Genel Mevzuat Sekreteri Recep Karakaşlı, Kastamonu Yol. İş Sen. 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Çelik ve 2 Nolu Şube Başkanı Sadık Düzgün’ün bulunduğu ziyarette Başkan Şahin ilçe ile ilgili genel bilgiler vererek şehir merkezinde kısa bir inceleme gezisi düzenledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanı Kazım Şahin, Genel Başkan Ağar’a teşekkür ederek; “Teşkilatlanma ve sendikalaşma bilindiği üzere hem çalışma koşullarının iyileştirilmesine hem de işçe kardeşlerimizin hak ve sorumluluklarında belirleyici bir rol oynuyor. Gösterdikleri üstün ve özverili çalışmalar neticesinde ortaya çıkarılan emeğe sendikalaşma sürecinin ardından daha fazla değer atfedildiği de açıktır ki emeğin değerlendirilmesi noktasında da Sendika Genel Başkanımız Sayın Ağar ve ekibinin çalışmaları da tüm ülkede beğeni ile karşılanmaktadır” dedi.

Kaynak: İHA