Hakan Altun, Mandala Boyadı

EXPO 2016 Antalya’nın ‘Geleceği Renklendiriyoruz’ projesindeki mandala eğitimine şarkıcı Hakan Altun katıldı.

Hakan Altun, Mandala Boyadı
EXPO 2016 Antalya Ajansı, Down Sendromu Derneği ve Di&Sign Events’in ortaklaşa yürüttüğü ‘Geleceği Renklendiriyoruz” projesinin konuğu şarkıcı Hakan Altun oldu. Mandala etkinliğine katılan, 5 ile 8 yaş arasındaki down sendromlu çocuklar, nefes egzersizleri ile başladıkları etkinlikte daha sonra mandala boyadı. Etkinliğine katılan ve down sendromlu çocuklar ile yakından ilgilenen şarkıcı Hakan Altun ise kendi mandalasını büyük bir titizlikle boyadı.

Elinden geldiğince bu tür etkinliklere katılmaya çalıştığını söyleyen Hakan Altun, “Gerçekten muhteşem bir şey onlarla olmak. Onlar çok özel insanlar çünkü. Bizim günlük hayatımızda gördüğümüz insanlardan çok daha üstün ve çok daha farklılar diye düşünüyorum. Onlarla birlikte burada vakit geçirmek benim için çok önemli oldu. O kadar konser yoğunluğu arasında o kadar yorgunken bir anda burada oldum ve her şeyi unuttum. İnanın bunu çok yüreğimden söylüyorum. Her şeyi unuttum ve şu an onlarla mandala yapıyorum. Bu büyük bir keyif. Onlar sevgi dolu, çok yüksek sevgileri inanılmaz. Beni de çok iyi karşıladılar. Muhtemelen beni de tanımıyorlar ama sevgileri karşısında ben de inanılmaz şekilde mutlu olduğumu söyleyebilirim” dedi.

Bu tür etkinliklerin daha da çoğalması gerektiğine dikkat çeken şarkıcı Altun, “Biliyorsunuz ben de yıllar önce bir beyin ameliyatı olmuştum. Onu olmasam da olsam da çünkü biz maalesef millet olarak bir şey başımıza gelmeden pek anlamıyoruz. Zannediyoruz ki ateş düştüğü yeri yakıyor. Aslında ateş bir yere düşerse her yeri yakmalı diye düşünüyorum. Bu değerli insanların ailelerinde de çok teşekkür ediyorum. Onlar da çok özel anne ve babalar diye düşünüyorum.”
Kaynak: İHA