AK Partili Aydemir Açıklaması 'Bunların Genleri Bozuk'

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Manisa’nın Selendi ilçesini ziyaret etti. Dün Ankara’daki yaşanan terör saldırısıyla ilgili konuşan Uğur Aydemir, "Bunların kanı bozuk, genleri bozuk. Test etmek lazım, adli tıptan genlerini ölçtürmek lazım." dedi.

AK Partili Aydemir Açıklaması 'Bunların Genleri Bozuk'
AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Selendi’de bir takım incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Aydemir ilk ziyaretini AK Parti İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi. Aydemir’i burada AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit, Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer tarafından karşıladı.

İlçe teşkilatında partililere seslenen Aydemir, meclis çalışmaları nedeniyle ilçe ziyaretlerinin biraz geciktiğini belirterek, "Meclis çalışmalarımız nedeniyle ilçe ziyaretlerimiz gecikti. Bu gecikmeyi bütün ilçelerimizi dolaşarak gidereceğiz. Dün Ankara’da haince ve bir terör saldırısı düzenlendi.

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Bunları yapanların kanı bozuk, genleri bozuk. Bunların genlerini adli tıpta araştırmak lazım. Yedi düvele karşı dimdik ayaktayız. Yeter ki bir olalım, diri olalım, bunlara fırsat vermeyelim. Türkiye nereden nereye geldi. Bizlerin projelerini çekemiyorlar, onun için böyle insafsızca canlı bomba eylemleri gerçekleştiriyorlar ama biz dimdik ayaktayız. Bunlara pabuç bırakmayız. Bizler hep beraberiz." dedi.

Milletvekili Aydemir beraberindeki partililerle birlikte daha sonra ilçede yapımı tamamlanarak önümüzdeki günlerde hasta kabulüne başlayacak olan Devlet Hastanesinde inceleme yaparak Başhekim Tunay Ataman, İdari işler Müdürü Osman Tutar ve Başhemşire Emine Akarsu’dan bilgi aldı. Milletvekili Aydemir, mevcut hastanede çalışan doktorları da ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladı. Aydemir ilçedeki son ziyaretini Umre ziyaretinden dönen eski İlçe Başkanı Muhammet Akcan’a gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA